Kőműves munka

Kőműves munka

GARANCIA és jótállás
minden munkánkra

PONTOS HATÁRIDŐK
precíz költségvetés

Rejtett költségektől
MENTES

Családi ház építésekor, felújításkor, átalakításkor nélkülözhetetlen egy jó kőműves munkája, tanácsai. Talán ez a leggyakrabban emlegetett szakma az építőiparban, de tudja–e, hogy melyik részét fedi le az építésnek, építtetésnek?

Vegyük sorra, hogy melyek azok az esetek, amikor  szükséges a kőműves munka 

7 kritikusan fontos tipp a jó szakemberek kiválasztásához:

kőműves munka - falazás
 • Kérjen be több ajánlatot. A jól képzett, megbízható szakembert meg kell fizetnie!

 • Figyeljen a referenciákra, nincs annál kellemetlenebb, ha félbe marad a kőműves munka, mert szakemberünknek éppen egy ideig máshol van dolga.

 • Az építkezés, felújítás nem egy emberes feladat. Döntse el, szeretne–e segédmunkásként naphosszat tevékenykedni, vagy inkább egy személy helyett keressen céget.

 • Ezt a szakmát is iskolában tanítják, nem biztos, hogy egy önjelölt szakember a tökéletes megoldás. Érdeklődjön a szakemberek valódi végzettsége felől.

 • Az óradíj nem lesz kifizetődő, hiszen kényelmesebb munkásokba is akadhatunk. Egyezzen meg teljesítményben, vagy az elvégzett munka teljes értékében.

 • Tisztázza előre, hogy ki biztosítja a munkaeszközöket, erősen befolyásolhatja kiadásait a folyamatos gépkölcsönzés.

 • És végül, de nem utolsó sorban szerződjön írásban, hiszen a szó elszáll és nem kívánt vitaalapot adhat, ha különbözően emlékeznek, hogy miben állapodtak meg. A garancia is sok problémától kímélheti meg.

Csapatunk 28 év alatt számos teljes generálkivitelezői fejlesztést, kőműves munka kivitelezést vitt véghez, megrendelőink legnagyobb megelégedettségére.

BÍZZA GYAKORLOTT, TAPASZTALT SZAKEMBEREKRE OTTHONÁT.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST


  HÍVJON BENNÜNKET

  Munkanap 8-18 óráig

  06-30/158-1188

  KÜLDJÖN ÜZENETET

  Válaszidő 4 munkaórán belül

  ÜZENET KÜLDÉSE

  KÉRJEN VISSZAHÍVÁST


   HÍVJON BENNÜNKET

   Munkanap 8-18 óráig

   06-30/158-1188

   KÜLDJÖN ÜZENETET

   Válaszidő 4 munkaórán belül

   ÜZENET KÜLDÉSE

   Mindezeket átgondolva, talán a legbiztonságosabb választás egy komolyabb, referenciákkal rendelkező cég. Összköltségünk valószínűleg nem fog magasabbra rúgni, mint egy bizonytalan, a kőműves munka valódi költségeit kevésbé előre látó vállalkozó megbízásával. Természetesen szerencsénk is lehet és dolgos kezünkkel megtámogatva egy kiváló szakemberrel sokat spórolhatunk. Azt viszont vegyük figyelembe, hogy az épülő ház alapjait egyszer lehet csak felhúzni, ezért nem árt a megbízható betonozási és zsaluzási tapasztalat.

   A kőműves munkák nem egész évben végezhetőek, hiszen az időjárásnak megfelelően szárad, köt minden. Fagyban lehetetlen betonozni, ezért is fontos, hogy a munkálatok ne húzódjanak el. Több kéz többre megy, jobb, ha így szervezzük a munkát.

   Egy tapasztalattal, megfelelő szakértelemmel, céges háttérrel, jól felszerelt eszközparkkal rendelkező csapat teret adhat merészebb elképzeléseink megvalósításához is, ezért gondoljuk át, valójában mire is van szükségünk. Egy cég garanciát ad, felelősséget vállal szerződött ügyfelének. A költségekhez állami támogatást is igénybe vehetünk, megéri utánanézni. A kiváló minőségű munka értékálló, tovább megőrzi minőségét, biztonságosabb alapot ad otthonunknak.

   Kőműves munka csapat

   Minden épületfelújításra és kőműves munka kivitelezésre GARANCIÁT vállalunk

   Kőműves munka garancia

   Nézzen meg kőműves munka projektjeink közül néhányat

   Az összes referenciánkat megtalálja IDE Kattintva


   Keressen bennünket kőműves munka kivitelezéséhez. Házak, lakások teljes körű kivitelezését, felújítását is vállaljuk.

   Nálunk nincsenek rejtett költségek.

   Megfizethető árakkal és kiváló szakemberekkel végezzük kőműves munka kivitelezéseinket. Keressen bátran bennünket.

   0év
   szakmai tapasztalat
   0
   elvégzett megbízás
   0%
   ügyfél elégedettség