Bontási munkák

5 ÉV GARANCIA
minden munkánkra

PONTOS HATÁRIDŐK
precíz költségvetés

Rejtett költségektől
MENTES

ács tetőfedő munkák

Az építkezést gyakran megelőzi egy telken lévő elöregedett épület bontása, aminek nem is olyan egyszerű nekiállni. Szükség van engedélyre, szakértő csapatra és a bontási munkák méretéhez igazodó gépparkra. Jó, ha mindezt a környezetünket védve tesszük és gondolunk a lebontott anyagok újrahasznosítására is.

Az általunk megbízott cég bontási tervet készít, amiből világossá válik a várható összköltség, illetve előre lehet látni a feladatok ütemezését és időtartamát is. A terv tartalmazza a bontás technológiáját, a szükséges eszközöket és az alkalmazandó segédszerkezeteket. Számítania kell rá, hogy a bontási engedélyek beszerzése időnként problémásabb, mert szakhatóság bevonását igényelheti. A bontási munkák feltételeként kitöltendő kérelem elektronikusan is benyújtható az építésügyi hatósághoz az ott felsorolt mellékletekkel együtt. A felépítendő épület típusától és méretétől függő illeték megfizetése után az ügyintézési idő általában 15 nap. Esetenként statikus szakember véleménye szükséges, ha az építészmérnök úgy látja jónak és az ingatlan állapota ezt megkívánja.

A bontási munkák elvégzése előtt sor kerül a becsatlakozó vezetékek vizsgálatára és leválasztására. A balesetek megelőzése miatt a bontási területet el kell keríteni és az épületszerkezetek állékonyságának biztosítása is elengedhetetlen. Az elkerített terület legalább az elbontandó falmagasság kétszerese legyen. Dönteni kell a keletkező törmelék sorsáról. Az épületek bontásánál hatalmas mennyiségű és súlyú anyag keletkezik, elszállításához komolyabb teherhordó jármű szükséges. Ha a bontás döntéssel történik, akkor értesítse erről a környéken lakókat. Ahhoz, hogy mielőbb túl lehessen ezen a nehéz szakaszon és mosolyogva söpörje össze a megmaradt nyomokat, bízza hozzáértőkre a piszkos bontási munkát. Így, akár egy nap is elég arra, hogy a romos ház helyett egy letisztított földterület várja az új otthonának alapjait. A bontási munkák során keletkező anyagokat elszállítják és tereprendezést végeznek az esetleges csatornázási, vagy más gépi földmunkák elvégzése után.

A bontási munkák különböző részei:

 • padló burkolatok, lépcső elbontása

 • vakolat leverése

 • nyílászárók bontása

 • gépészeti kiállások bontása

 • falak és aljzat elbontása

Ebből egyértelműen kiderül, hogy

több szakterület munkájának az összehangolása szükséges a bontási munkák elvégzéséhez és nagy szükség van egy szakmailag tapasztalt irányító jelenlétére is.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST


  HÍVJON BENNÜNKET

  Munkanap 8-20 óráig

  06-30/965-2345

  KÜLDJÖN ÜZENETET

  Válaszidő 4 munkaórán belül

  ÜZENET KÜLDÉSE
  ács tetőfedő szakmunkákhoz tippek

  A rombolás helyett értékes, precíz, nagy pontosságú, az építéssel ellentétes sorrendű folyamatra számíthatunk.

  A szelektíven kezelt anyagok újrahasznosításáról is a bontási munkákat végző cégnél szükséges informálódnia. Egy környezetbarát cégnél a magas hatásfokkal történő újrahasznosítással még spórolhat is. A keletkező törmelék feldolgozása, megfelelő hulladékszállítóba szállítása többlet feladatot ad a megbízott cégnek, de Önnek megtakarítást jelenthet.

  Minden épületfelújítási és kőműves munkánkra GARANCIÁT vállalunk

  Ács tetőfedő munka - 5 év garancia

  Nézzen meg ács tetőfedő és kőműves munkáink közül néhányat

  Az összes referenciánkat megtalálja IDE Kattintva

  0év
  szakmai tapasztalat
  0
  elvégzett megbízás
  0%
  ügyfél elégedettség