Ács, tetőfedő munkák.

5 ÉV GARANCIA
minden munkánkra

PONTOS HATÁRIDŐK
precíz költségvetés

Rejtett költségektől
MENTES

Az építkezésnél, felújításnál a különböző faszerkezetek építésével az ács, tetőfedő munkákra specializálódott szakember foglalkozik, aki lehet akár egy összehangolt kivitelező cég alkalmazottja is. Jól tudjuk, mennyire fontos, hogy erős, biztonságos, a változó időjárási viszonyokhoz megfelelően alkalmazkodó, ellenálló legyen házunk teteje. Az ács, tetőfedő munkák elvégzésének feltétele egy szintén erőskezű, az állványon sokszor kényszertartásban végzett munkát jól bíró, a szakmához kiválóan értő szakember. Gondoskodik arról, hogy a tetőszerkezet  hosszútávon is tartós legyen, a tetőszigetelés növelje komfortérzetünket, csökkentse fűtésszámlánkat és tetőterünkbe se eső, se penész ne vendégeskedhessen.

ács tetőfedő munkák

Gyakran anyagbeszerzéssel kapcsolatos tanácsot is kapunk az ács, tetőfedő munkákban járatos munkaerőtől, mégis jó tudnunk, mivel nem érdemes spórolni, ha hibátlan tetőre vágyunk.

Tippek a tetőszerkezet megépítéséhez:

Ács tetőfedő munkák
 • Figyeljen oda a talpszelemenre, mert ez a tetőszerkezet fő tartóeleme. Ha ez szakaszos, hiányos, az a tető teherbíró képességét csökkenti. Az ács, tetőfedő munkák csomóponti kialakításain, méretezésén nem szabad spórolni.

 • A bonyolultabb tetőformák jobban megkövetelik az alátétfedést, fóliázást. A tető teljes felületén szükséges az átöblítő légréteg és az elegendő számú be- és kiszellőző nyílás. A hibás alátéthéjazat kárt tehet a belső burkolásban.

 • A tervező pontosan kialakítja az ács, tetőfedő munkákkal megvalósítandó íveket, tehát ezen kívül nincs többnek helye. A cserépsorok, átlók, kúpok, vápák sík vonala elengedhetetlen ahhoz, hogy a tető ellássa megfelelő funkcióját.

 • Ha a párafékező rétegen lecsapódik a pára, valószínűsíthető a későbbi penész és ez az ács, tetőfedő munkák rossz minőségéből adódik.

 • A tetőablak beépítés gyakori hibázási forrás mégis a szakértelem hiányából adódóan sok tetőfedő hanyagul kezeli. Félig sikerülten beépített ablaknál könnyen kijelenti, hogy ezt jobban nem lehetett megoldani. A hibásan beépített ablak hőhíd, tehát állandó plusz költség lesz, nem éri meg annyiban hagyni a problémát.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST


  HÍVJON BENNÜNKET

  Munkanap 8-20 óráig

  06-20/965-2345

  KÜLDJÖN ÜZENETET

  Válaszidő 4 munkaórán belül

  ÜZENET KÜLDÉSE

  A kivitelezés során az ácsszerkezetet készítő szakemberek tetőfedő eszközei, gépparkja sem másodlagos, hiszen ez biztosítja munkája pontosságát. A tető egy rendszer, részei önmagukban is más-más felszerelés kívánnak, mint a csomópontok kialakítása, vízelvezetés, szellőzés.

  Nem elhanyagolható a belső burkolás kialakítása sem, hiszen ezek a feladatok is az ács, tetőfedő munkák közé tartoznak. A gipszkartonozást, faburkolást minden szempontból szabályosan és szigorúan a gyártók által előírt módon szükséges elvégezni.

  ács tetőfedő szakmunkákhoz tippek

  A légzárást hivatalos méréssel is lehet és kell is ellenőrizni. Ha ács, tetőfedő munkákat végzett szakemberünk rendelkezik ilyen vizsgával, akkor ezt önállóan is elvégezheti. Ha a szerkezetben tömíthetetlenségek találhatóak, akkor a légáramlat forrása egy légnyomásmérő műszerrel egyszerűen kimutatható. Eltűnik a huzat és energiatanúsítványunk értéke is megnövekszik a hiba kiküszöbölésével, de talán az a legjobb, ha az ács, tetőfedő munkák a kezdetektől jó minőségben készülnek el.

  Minden épületfelújítási és kőműves munkánkra GARANCIÁT vállalunk

  Ács tetőfedő munka - 5 év garancia

  Nézzen meg ács tetőfedő és kőműves munkáink közül néhányat

  Az összes referenciánkat megtalálja IDE Kattintva

  0év
  szakmai tapasztalat
  0
  elvégzett megbízás
  0%
  ügyfél elégedettség